S-way llança la seva targeta client, s-plus

Les botigues de moda i esport s-way ja compten amb una nova eina de màrqueting. El grup, que compta amb comerços a Manacor, Sa Coma i Ca’n Picafort i que està plantejant l’obertura de nous establiments, ja ha llançat la seva targeta client sota el nom de s-plus.

 

Acumular descomptes i beneficiar-se de promocions, entre d’altres avantatges

 

A partir d’ara, els consumidors de s-way podran acumular punts amb cadascuna de les seves compres. Aquests punts es podran bescanviar per descomptes. A més, els clients que disposin de la targeta també tindran accés a promocions exclusives i als esdeveniments especials.

 

Una eina per fidelitzar clients i aconseguir més vendes a llarg termini

 

Una targeta de fidelització és més que una forma per premiar als nostres clients i una de les fórmules més efectives per aconseguir augmentar considerablement les vendes a mitjà i llarg termini, a més d’un bon mecanisme per mantenir una comunicació fluida amb els clients.

Segons l’estudi sobre màrqueting relacional realitzat per Mercasa, les targetes de fidelització ofereixen una opció eficaç per a l’anàlisi del comportament del consumidor i de la interacció empresa-client tant en el petit comerç com en les grans cadenes de distribució.

Perquè una targeta client sigui efectiva ha de venir acompanyada d’un pla de fidelització. Aquest, inclou diferents accions al llarg de l’any que serviran per incentivar l’ús de la targeta així com els beneficis que aquesta ofereix.

Les targetes de fidelització tracten d’aconseguir la repetició de les compres que desencadeni finalment la lleialtat del client cap a l’establiment. Els beneficis que aquest tipus d’iniciatives reporten tant a consumidors com a detallistes fan de les targetes comercials un dels mecanismes de fidelització amb major presència avui en dia en el comerç minorista.