El nostres serveis de màrqueting

Estratègies de comunicació

T’ajudam a prendre les decisions i a programar les accions adequades perquè el teu negoci sigui un èxit. Analitzam la situació actual, estudiam el mercat i tenim en compte el que fa la competència. Marcam els objectius d’empresa i de comunicació per explicar qui som, què oferim i què podem fer pel consumidor d’una manera clara, distinta, simple i persuasiva.

Gestió de xarxes socials

Gestionam diàriament les teves xarxes socials. Generam contingut propi per al teu negoci, el mantenim actualitzant i atenem als teus clients per tal de mantenir una bona reputació online i una imatge de marca potent.

Llocs web i botigues online

Plasmam la imatge de la teva empresa en el món digital amb l’objectiu de despertar l’interès de l’usuari des del primer moment i informar-lo. Un lloc web és vital per a una empresa, sense ell serà molt difícil posicionar un negoci a Google. A més, un lloc web genera credibilitat i reforça la imatge de marca.

Imatge de marca i disseny gràfic

Quan parlam de branding no només ens referim al logo, sinó també a el disseny gràfic i a el component psicològic que crea el vincle emocional amb el client. Més info.

Publicitat online

Els teus productes o serveis anunciats directament als teus potencials clients. Nosaltres dominem els canals digitals com Google, Facebook o Instagram per planificar la millor campanya a Internet. Tot amb resultats 100% quantificables i inversió escalable.

Fotografies i vídeos corporatius

Dóna una una bona primera impressió i transmet tot el que la teva empresa o organització ha de dir a través de fotografies i vídeos professionals. El contingut de les teves plataformes digitals ha de ser únic i de qualitat perquè ajudin a que aquestes tinguin un SEO optimitzat. Més info sobre el nostre servei de fotografies. Més info sobre nuestre servei de vídeos corporatius.

Màrqueting directe

Campanyes de newsletters i programes de fidelització de clients. Suscita la reacció del teu públic objectiu gràcies a un contingut lliurat directament a consumidor, tant de forma física com gràcies a l’email màrqueting.

Planificació de mitjans

Analitzam els mitjans de comunicació que més s’ajusten a les teves necessitats i cream una estratègia perquè la teva inversió sigui el més efectiva possible.