El nostres serveis de màrqueting

Assessorament

T’ajudam a aconseguir els teus objectius. Treballam amb tu per obtenir el màxim d’informació possible. Analitzam el teu sector i la competència juntament amb la informació del teu negoci. Després, desenvolupam un pla amb els passos a seguir.

T’oferim un servei d’ajuda per acompanyar-te a posar en marxa el teu negoci a Internet: una consulta d’imatge; el llançament d’un producte; l’administració d’una pàgina web; o les passes a seguir en el procés legal.

Es pot desenvolupar tot el potencial de la teva empresa amb un acompanyament i treball continu. Per fer-ho possible només ens has de donar tota la informació possible, nosaltres l’analitzarem i desenvoluparem un pla amb els passos i recursos necessaris per aconseguir el teu objectiu.

Cada negoci té les seves necessitats i és important detectar-les per emprar les vies més adequades per satisfer-les.

Programació i disseny

Una pàgina web és la cara del teu negoci davant el món. Permet que els usuaris coneguin el teu negoci i els teus productes i serveis.

Programam i plasmam la imatge de la teva empresa a internet amb l’objectiu de despertar l’interès de l’usuari des del primer moment i retenir-lo el temps suficient per aconseguir que vegi els serveis que ofereixes.

Web | Disseny Gràfic

Creació de contingut

Oferim un servei per completar tot el que pot necessitar la teva empresa a Internet. La creació d’una botiga online sempre ha d’anar acompanyada d’un contingut de qualitat: sessions de fotografia; producció de vídeo; o redacció de textes.

La part visual i escrita serveix per informar a l’usuari dels teus productes o serveis i influïr-lo en la decisió de compra. S’ha d’oferir el màxim d’informació de qualitat que sigui possible per ajudar a l’usuari a prendre una decisió.

Un bon contingut també ajuda a millorar el posicionament de la teva web en els resultats de Google. Com més paraules clau relacionades amb el teu producte millor posició tindrà la teva web.

Fotografia | Vídeo | Redacció de textes | SEO

Publicitat y reputació online

Cream relacions entre marca i persones. Internet és un espai immens i és essencial utilitzar les eines idònies per donar a conèixer la teva marca. Nosaltres dominam els canals digitals per planificar i gestionar una bona campanya a les xarxes socials com Facebook, Instagram, Twitter o una campanya per arribar al teu públic mitjançant altres vies d’Internet com Google Adwords i mailing.

Tenir una pàgina web només és el primer pas, després necessites atreure el públic i que generi una acció: de compra; de subscripció; o que es converteixi en un client potencial. Nosaltres dominam els canals per aconseguir-ho.

Posicionament SEO i SEM a Google | Xarxes socials | Mail Màrqueting | Reputació Online | Màrqueting de Continguts

Formació i seguiment

Una botiga online requereix d’una administració i manteniment. Nosaltres feim un seguiment de la web per proposar-te millores i mantenir-la actualitzada. A més, t’oferim un curs perquè aprenguis a gestionar el dia a dia de la teva botiga: la gestió de les comandes; l’estat de la comanda; característiques de productes; la gestió dels clients; servei d’atenció al client; gestió dels descomptes, entre d’altres.

Suport offline

Oferim un servei per complementar tot el que necessita la teva empresa en l’àmbit offline. El teu negoci comença a la xarxa i finalitza a les mans d’una persona, per tant cal cuidar molt bé la imatge que percep el client quan rep el producte que ha comprat (l’empaquetatge) o aprofitar l’ocasió per fidelitzar-lo regalant-li un val de descompte en la propera compra.

Packaging | Vals de descomptes | Material d’enviament | Targetes de visita | Pamflets | Retolació a gran i petit format