Sa Pantalla de Sa Bassa

 

El suport publicitari digital de Manacor

100% legal

Aquest suport publicitari compleix la legislació tant a nivell autonòmic com a nivell municipal. A partir d’aquí, la pantalla respecta l’estètica de la façana i s’integra a l’entorn de la plaça. A l’hora de crear la publicitat, aquesta es dissenya per tal de resultar agradable i no esdevenir intrusiva.

L’únic suport dinàmic exterior

La pantalla es diferencia de la resta de suports publicitaris exteriors perquè s’hi poden projectar imatges en moviment o vídeos. Això és possible gràcies a que està situat en una zona peatonal.

Localització cèntrica

La plaça de sa Bassa és el punt més cèntric de Manacor i de la comarca de Llevant. Hi trobam diferents locals de consum i oci com puguin ser bars, restaurants, botigues, entitats bancàries o farmàcies. A més a més, és una zona on es celebren els esdeveniments populars manacorins.

Visibilitat garantida

Una pantalla de LED de 2 x 2 metres i una potència de 3.000 nits situada a uns 4 metres per sobre dels vianants garanteix una visibilitat des de qualsevol punt de la plaça bé sigui de dia o de nit.

Una mitjana de 4.000 persones cada dia

A sa Bassa hi transiten una mitjana de 4.000 persones cada dia. Moltes d’elles s’aturen a prendre un refresc en alguna de les terrasses dels bars o restaurants. Aquest és el millor moment per impactar a futurs consumidors que s’exposen a la publicitat de la pantalla durant un temps perllongat. Una forma diferent i efectiva d’arribar al teu públic.

Preus

 

Tarifes personalitzades

Vols patrocinar una secció? Tens alguna idea especial? Posa’t en contacte amb nosaltres i et presentarem un pressupost d’acord a les teves necessitats.

Alguns anunciants que confien en Sa Pantalla de sa Bassa