Econotels estrena la seva nova web de reserves

Econotels, la cadena d’apartaments turístics situada a Palmanova i Magaluf (Mallorca), estrena web. Amb una imatge totalment renovada (també el seu logotip), el grup aposta per una estètica minimalista i molt funcional. A més de poder fer reserves, Econotels.com també ofereix l’opció d’aconseguir ofertes especials. A banda d’això, la pàgina mostra informació d’interès turístic.

Econotels s’engloba dins d’un concepte anomenat Budget friendly. L’empresa utilitza el mateix mètode que les aerolínies de baix cost (Low Cost). La cadena té una quantitat limitada d’habitacions disponibles a un preu que es determina per la popularitat de les dates; és per això que els més ràpids tenen la tarifa més barata. Com més aviat el consumidor faci una reserva, menys haurà de pagar. A més, els períodes de temporada alta costen més que les èpoques menys populars.

El servei d’Econotels està basat únicament en l’allotjament, aconseguint així un millor preu, ja que no es cobra per serveis extra inclosos normalment en el preu d’altres hotels. Al contrari d’altres hotels, a Las Palomas i a Kensington (els apartaments d’Econotels) no es paga pel manteniment de restaurants i salons, shows d’animació, sales de conferències, instal·lacions esportives, etc.