Som n’Adrià Barceló i en Miquel Sansó. Els dos som llicenciats en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Vic (Barcelona). Som de Manacor i vivim entre la creativitat i la tecnologia

Ens dedicam al màrqueting en general però la nostra especialitat és la part online. Creim que Internet és l’eina més poderosa que existeix per comunicar. Ens agrada el que feim. És una feina genial. Quan una empresa contracta els nostres serveis automàticament sentim que hi formam part. El nostre entusiasme fa que ens involucrem en cada projecte al 110%.

L’estiu de 2013 vàrem decidir associar-nos i obrir el nostre espai de treball a la plaça de sa Bassa. Va ser una decisió molt encertada. El nostre primer projecte va ser la Pantalla de sa Bassa. Vàrem decidir instal·lar-nos a Manacor perquè sentim que és ca nostra i creim que podem ajudar les empreses de la zona a millorar la seva comunicació.

En la nostra feina i en la vida real sempre deim: «hi ha molta gent que té bones idees, però és tan important saber executar una bona idea com tenir-la». La creativitat és una aptitud que tots tenim, ja sigui de manera més o menys desenvolupada, però pot exercitar-se. És com aprendre un idioma, com més el practiques millor el parles. El següent pas d’adquirir una bona idea és tenir els coneixements per dur-la a terme i disposar dels recursos necessaris per fer-ho.

Adrià Barceló

Adrià Barceló

Miquel Sansó

Miquel Sansó