Servei de fotografia professional per a empreses

El primer pas a seguir a l’hora de contractar una sessió fotogràfica per a la teva empresa és analitzar el que la teva organització necessita transmetre i quin estil comunicatiu han de tenir les imatges. Un cop detectat això, necessites d’un equip professional que ho sàpiga plasmar d’una forma senzilla.

Les fotografies són les responsables de donar una bona primera impressió. Tots sabem la importància que tenen les imatges avui dia, principalment en el món digital i de les xarxes socials.

A 24PM estem especialitzats en fotografia per a l’entorn digital, entenent que en aquest entorn les imatges solen tenir un període de caducitat relativament curt, especialment en xarxes socials. Per tant, el pressupost a l’hora de realitzar-les ha d’anar d’acord amb això.

Fotografies per a xarxes socials

Les xarxes socials són una carta de presentació i una oportunitat d’or per captar futurs clients que passen fugaçment pels nostres perfils. És per això que la presència de la teva organització a xarxes socials ha de cridar l’atenció i transmetre els valors de la mateixa en un temps rècord. Això només s’aconsegueix amb material visual bo, que no només mostri productes o serveis, sinó que submergeixi a l’usuari dins del que el nostre negoci significa i aporta.

A més, les fotografies per a xarxes socials han de transmetre proximitat i en això també et podem ajudar. Tots els membres de l’equip de 24PM hem nascut i passat gran part de la nostra vida a Mallorca. Coneixem a el públic a què et dirigeixes i sabem com impactar eficaçment.

Servei de fotografia per a restaurants

A 24PM comptem amb una àmplia experiència treballant en el sector alimentari i de restauració. Aquesta especialització també la plasmem el nostre servei de fotografia. Si cerques expressar el millor del teu restaurant a través d’imatges, deixa-ho a les nostres mans. Transmetrem els valors del teu restaurant d’una forma elegant, senzilla i directa. Ja sigui dels plats com de el local o la cuina.

Fotografies per a esdeveniments

Celebrar un esdeveniment és una de les eines de màrqueting més eficaces. Amb els esdeveniments aconseguirem impactar als assistents a través d’un vivència, una cosa que calarà en la seva memòria d’una manera intensa.

Per mantenir aquest record en el temps, és important plasmar el que es va viure en l’esdeveniment d’una forma visual. Una bona manera de fer-ho és amb una sessió de fotografies.

Les fotografies també t’ajudaran a mostrar als que no van poder assistir el que va passar en l’esdeveniment i així poder estendre l’impacte d’aquest més enllà del seu dia de celebració.

Vídeos, llocs web, disseny gràfic…
Descobreix més projectes.

Vols contactar amb nosaltres?

Pots omplir el següent formulari i et contestarem ràpidament.