Màrqueting digital

Augmenta les vendes del teu negoci millorant la comunicació i relaciona’t eficaçment amb els teus consumidors. Troba la nostra oficina a Manacor, Mallorca.

Màrqueting digital

Augmenta les vendes del teu negoci millorant la comunicació i relaciona’t eficaçment amb els teus consumidors. Troba la nostra oficina a Manacor, Mallorca

Màrqueting digital

Augmenta les vendes del teu negoci millorant la comunicació i
relacionant eficaçment amb els teus consumidors. Troba la nostra oficina a Manacor, Mallorca

Estratègies de comunicació

T’ajudam a prendre les decisions i a programar les accions adequades perquè el teu negoci sigui un èxit. Analitzam la situació actual, estudiam el mercat i tenim en compte el que fa la competència. Marcam els objectius d’empresa i de comunicació per explicar qui som, què oferim i què podem fer pel consumidor d’una manera clara, distinta, simple i persuasiva.

Imatge de marca i disseny gràfic

Quan parlam de branding no només ens referim al logo, sinó també a el disseny gràfic i a el component psicològic que crea el vincle emocional amb el client. Més info.

Llocs web i botigues online

Plasmam la imatge de la teva empresa en el món digital amb l’objectiu de despertar l’interès de l’usuari des del primer moment i informar-lo. Un lloc web és vital per a una empresa, sense ell serà molt difícil posicionar un negoci a Google. A més, un lloc web genera credibilitat i reforça la imatge de marca.

Gestió de xarxes socials i blocs

Gestionam diàriament les teves xarxes socials i blocs. Generam contingut propi per al teu negoci, el mantenim actualitzant i atenem als teus clients per tal de mantenir una bona reputació online. Un bloc et permetrà potenciar els objectius de l’estratègia de comunicació online generant tràfic de qualitat cap al teu lloc web, millorant el posicionament SEO i fabricant contingut rellevant de qualitat per difondre en xarxes socials.

Fotografies i vídeos corporatius

Dóna una una bona primera impressió i transmet tot el que la teva empresa o organització ha de dir a través de fotografies i vídeos professionals. El contingut de les teves plataformes digitals ha de ser únic i de qualitat perquè ajudin a que aquestes tinguin un SEO optimitzat. Més info sobre el nuestre servei de fotografies. Més info sobre nuestre servei de vídeos corporatius.

Publicitat online

Els teus productes o serveis anunciats directament als teus potencials clients. Nosaltres dominem els canals digitals com Google, Facebook o Instagram per planificar la millor campanya a Internet. Tot amb resultats 100% quantificables i inversió escalable.

Màrqueting directe

Campanyes de newsletters, programes de fidelització… Suscita la reacció del teu públic objectiu gràcies a un contingut lliurat directament a consumidor, tant de forma física com gràcies a l’email màrqueting.

Planificació de mitjans

Analitzam els mitjans de comunicació que més s’ajusten a les teves necessitats i cream una estratègia perquè la teva inversió sigui el més efectiva possible.

Impremta i retolació

Som experts en retolació de negocis i també disposem de servei d’impremta.